30 mars 2017

Frukosthörna, middagsbord, läxbord, kortspelsbord, samtalsyta, festplats...

Matplatsen i vårt kök får vara fotomodell idag. Jag tränade lite på blixt i motljus och istället för att bara slänga bilderna får de bo här. Alltid glädjer det någon...?

6 kommentarer:

 1. Det glädjer! Så roligt med ett inlägg från dig, du hör definitivt till favvobloggarna:) härliga bilder från härligt rum, håller tummarna för fler inlägg<3

  SvaraRadera
 2. Great Article it its really informative and innovative keep us posted with new updates. its was reallyvaluable. thanks a lot.orologi replica
  Nike Shoes

  SvaraRadera
 3. Halvdör av glädje över dina inlägg!! Och din alldeles egna älskade stil, jag njuter!! Så vackert rum, såklart man kan sitta länge och samtala om stort och smått vid det bordet. Jag kikar på dina bilder på Pinterest också, vilken bildskatt du har. Hoppas att du mår bra, kram från din trogna beundrare! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha vad glad jag blir att det finns en som hittar hit ibland. hahaha till denna döende blogg. Men än finns det visst lite liv i den. Får ge den lite konstgjord andning snart igen. Kram! Kul att du är på insta!

   Radera
 4. Du är så inspirerande! Vill läsa mer och se mer av dina bilder!

  SvaraRadera
 5. Den nya Twenty-4 har samma rundade stafetthänder fake Tag Heuer som de ursprungliga 4910, men de är större, vilket passar med den övergripande förbättrade läsbarheten. Och fake Audemars Piguet det finns en annan stor skillnad: händerna och siffrorna på 7300 är luminerade, en annan bra designfunktion, en som är fake IWC mer i linje med sportklockor. Fallstorleken är också mycket modern. Det är 36 mm i diameter, i motsats till originalets fake rolex jämförelsevis minskande 25,1 mm. Förresten, Patek Philippe förbättrar alltid stegvis sina modeller, och detta bör inte fake Rolex på något sätt innebära att de äldre modellerna är felaktiga på något sätt. Den ursprungliga ref. 4910 kvarts rolex replica Twenty-4 är fortfarande oerhört populärt och kommer att förbli i produktion.

  SvaraRadera