10 nov. 2013

Medan jag fotat oväsentligheter...

Jag var tvungen att göra en djupdykning i min skräppost. Här snackar vi rejäl djupdykning då min 30 dagar gamla skräppostmapp innehöll inte mindre än 16144 stycken meddelanden.
99 procent var kommentarer på min förra blogg. Det var ju största orsaken till att jag flyttade, all spam som vällde in och gjorde det omöjligt för mig att se era kommentarer som ju är det viktigaste av allt i en blogg.
Nu när jag öppnade skräpposten för att leta efter ett mejl som kommit bort häpnade jag över allt jag missat. Förutom alla viagraannonser och potensrelaterade kommentarer fanns där ju fantastiska erbjudanden!
Jag har till exempel helt missat en massa förmånliga lån som jag bara hade kunnat få så där. Jag hade kunnat köpa en splitterny imac igår om jag hade haft lust!
För att inte tala om flera arv som jag helt missat . Istället för att fota parfymflaskor och soffhörn hade jag nu kunnat sitta hos en advokat och få veta att jag ärvt 200 miljoner dollar från en okänd välgörare!
Dessutom har jag gått omkring ovetande att den första SEXBLADIGA rakhyveln kommit ut på marknaden!!!
Och värst av allt. Min teliaräkning har visst blivit fel och jag har missat att lämna ut mitt bankkonto. Flera mejl om detta har jag missat och nu kanske jag inte får tillbaka de där pengarna som är mina som jag borde ha. Attans!

Tror ni det är försent att hämta ut arvet, felbetalningen, sexbladiga rakhyveln och få de där lånen?

Grämgräm.7 kommentarer:

 1. Stackars dig ;) ja det blir till att fortsätta baka eget bröd och knapra på morötterna.

  SvaraRadera
 2. ooh, hoooppas det drä arvet inte var på riktigt då ***!!! undrar vad jag missar när jag aldrig svarar i telefonen? och så undrar jag om du kom ihåg filmerna. ser den sista nu i sista minuten medan jag lagar mat, läser hos dig och hör någon liten skrika mamma kaaam uppfodrande undeför tio gånger i minuten :)))

  kramar Lycke
  och tusen tack för dina hjärtan...<3

  SvaraRadera
 3. Jag har en slaktad lampskärm, fick kliande lust att klä in/om/hitt´-på-någe med den. Och tavlan!!! Så underbar! Har du köpt den, hittat den, gjort den?? Du har så många Persiljiga grejor!

  SvaraRadera
 4. Btw, klart du har 200 millar i arv som ligger och väntar, kom igen nurå, kvitta ut! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok då skickar jag kontonummer och lösenord till den döringa mejladressen! ;)

   Radera
 5. Men hej, här tänkte jag läsa ikapp det jag missat på familly living och så var du inte kvar? Nåja, nu har jag ju hittat hit istället och tänkte nu ägna några timmar till att se allt som hänt sedan sist!

  SvaraRadera