25 nov. 2013

Kartor och kor.

I söndags kväll fick jag ett pigghetsryck efter att jag slutat huttra och när jag får såna ryck vet man aldrig vad som händer.
Jag snodde på ett tungt skåp 90 grader (fyllt med LP-skivor) och då blev en vägg ledig och jag fick äntligen upp norrbottenskartan igen. Den åkte ut i förrådet för nåt år sen i brist på väggar men har längtat in i värmen hela tiden. Så nu vet vi var vi är igen. Om vi nu glömmer.I brist på annat att säga bombarderar jag er med bilder. Förlåt eller varsågod.
Boksidesväggen i hallen fylls ständigt på med nya bilder. Senaste tillskottet är en gladskuttande ko.
Sånt man gärna välkomnas av.

7 kommentarer:

 1. Gillar din bohemiska mysiga och kreativa inrednings stil !!! Kul när någon "vågar" ha en helt egen stil Kram till dig Rita

  SvaraRadera
 2. Kul att se gigantkarta av landsända som ofta glöms bort. Den här kartan kan man inte ignorera. Maffig! Kul pall (?) men kulor under!

  SvaraRadera
 3. Förresten, är inte den gråa skänken i behov av lite Persilja-pastell? Den är fin, men ser att du målar det mesta och denna verkar inte ha blivit persiljifierad än.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha sätt nu inga griller i huvet på mig. Den har fått vara grå så länge att den borde få fortsätta- Den är ju ljus och bra. Men ibland har jag tänkt tanken... Bordet är ett hemmabygge. Det du ser är en sits från en pall som jag satt ihop med ett gammalt 1800-tals pelarbord som bordskivan spruckit på och så har jag piffat den med träkulor. :)

   Radera
 4. Den där lilla gröna tavlan på byrån...
  Jag har en i liknande stil fast blå och me de tre visemännen.
  Brukar få komma fram till jul :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har min mormor broderat och jag håller den väldigt kär eftersom jag knappt har något efter min mormor. Älskar den. Lät fint med tre vise män! :)

   Radera