5 nov. 2013

Vi bor i ett julkort!Idag vaknade vi till ett vitt landskap. Så vackert! Jag skyndade mig ut att fota iklädd prickig morgonrock, liten täckjacka och stora gummistövlar. Det fanns ju risk att inte snön stannade. Vi får senare och senare snö känns det som. Jag vill helst ha snö tidigt. För då blir det ljust, tyst och vackert.
Nu är jag PYNTSUGEN! Visst saknar man lite lyktor?

3 kommentarer:

 1. Ljuva snötäcke! Älskar hur det döljer och förfinar! Och ljusar upp. Nu längtar vi efter snö här i Höga Kusten med. Ni bor verkligen jättevackert.

  SvaraRadera
 2. Vad är detta för skumt man ser av ett glashus? är det ditt? och hur har du kunnat undvika detta bedårande lilla hus från bloggen? Verandor/paveljong/glashus är det finaste jag vet.
  Kan passa på att berätta, jag är en 25 årig tjej från Malmö som bara älskar din blogg. Kollar in här dagligen.
  Du ger mig så mycket inspiration och glädje. Hela min lägenhet består av loppisfynd. Och nu har jag målat om diverse möbler. SÅ KUL! Och TACK för ett jätte fin blogg. Du har ett otroligt vackert hem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Alexandra! Så fina ord du bjuder på! :) Blir extra glad att du inte sett mitt växthus. :) Då får jag ju anledning att blogga om det igen! (Trodde folk var mätta på att jag visat det----för jag är lika galen i verandor/paviljonger och glashus som du! :) Så nu blir det ett inlägg i första hand till DIG! :)

   Radera