1 aug. 2013

Glädje på snöre.

När regnet står som spön i backen och allt utomhusarbete som var planerat blir inställt kan man roa sig med lite inomhuspyssel. I början av sommaren fick jag tre tapetböcker av en snäll bloggläsare som tagit rätt på dem efter en nedlagd färghandel. Jag älskade tapeterna i en av dem men har inte riktigt kommit på vad jag skulle göra av de små tapetsnuttarna. Tills denna regniga dag dök upp. På ett killevipp dök inspirationen upp och strax hade jag i ett rus av inspiration smackat upp dem på väggen. Endast provisoriskt med knappnålar för att se hur det blev. Och visst blev det bra! Lite gammal, romantisk, ombonad känsla. Nu låter jag det hänga ett tag sådär provisoriskt för att känna om nöjdheten håller i sig.

Köket fick en annan enkel piffning denna regntrista dag. En vimpel hängdes upp och vips blev köket gladare.


Tänk vad lite väggpynt kan göra för humöret.

3 kommentarer:

 1. Är hemkommen efter flera större och mindre resor. Det är skönt. Dags att städa och göra nåt åt köket.
  Så härligt att titta in hos dig. Nu blir det tapetbitar på väggen! Tack för inspiration.
  /Britten

  SvaraRadera
 2. Det ser jättehärligt ut med den där tapetväggen! också när dom hänger och inte är sådär platta utan man ser att dom är upphängda. Ger liksom känslan att det där kan man byta ut sen när man tröttnar eller hittar nåt nytt som man gillar

  SvaraRadera
 3. Vad fint det blev med "lapptäckes-tapeten", roligt att du fick användning av tapetproverna. Hade en sådan idé själv (till "lilla verkstan",du vet) men bor man i hyreslägenhet och väntar på att få tag på en mindre så törs man inte göra allt man skulle vilja i lägenheten.

  SvaraRadera