23 aug. 2013

Mäh! Rosa såklart!

I brist på tid att formulera några djupare tankar slänger jag in några lättsmälta bilder på vårt kök. Några hyllor har bytt plats och andra har kommit till. Är nöjd och glad. Färgglad.
Det blir som en sjuka till slut att bara ha färgglada saker. Jag kan liksom inte låta bli att välja färg. När det nu går att välja liksom. Svart vitt eller rosa? Mäh. Rosa såklart.

13 kommentarer:

 1. alltid lika kul att se bilder från ert kök! så inspirerande!

  SvaraRadera
 2. Underbart!!
  /Britten

  SvaraRadera
 3. Man blir ju bara såå glad att följa dej, alldeles UNDERBART!!! :)
  /Annica o Weronica.

  SvaraRadera
 4. Ninette, Britten, Annica och Weronica: Tack gullfjunisar! Det är så roligt att få respons!

  SvaraRadera
 5. Men ÅH vad FINT! Här måste jag hänga lite!

  SvaraRadera
 6. Den första bilden är såååå vacker, ojjj va fint du fixat!!!! heja heja

  SvaraRadera
 7. Jag hade behövt dig för att hjälpa mig med ett kök. Det är från 50-talet men för nio år sen laminerades det i ful fejkbjörk.... Jag har ingen aning hur jag ska göra. Just nu vill jag ta bort luckorna för sinnesfridens skull.
  Helena

  SvaraRadera
 8. Aktivadagar: :) KUl att du gillar det! ANONYM: Tack! :) ANONYM: Du kan prova att tapetsera utanpå laminaten! Jag tapetserade våra luckor som var i ekfanér som tyvärr var ful och trasig (sprucken och skurad med kemikalier så de var liksom uppluckrade) och det har nu hållt i tre år utan att jag ens lackat ovanpå. Det var en tjockare nonwoventapet. Om man tapetserar med en papperstapet är det bara att lacka två tre lager med en matt lack.

  SvaraRadera
 9. Tack för att du svarar! Jag somnar gott i natt och får kolla upp tapeter i morgon!
  Anonym/Helena

  SvaraRadera
 10. Helena: Vad kul! Kanske att du ska slipa laminaten lite lätt för att få fäste med limmet. Lycka till. KOmmer att bli så fint! Jag är sugen på att välja ny tapet till våra röda luckor. Det är ju också en bonus. Man "målar om" supersnabbt. :)

  SvaraRadera
 11. Hej igen!
  Har du nåt inlägg där jag kan se hur du gjort?
  Jag har länge tänkt tapetsera tex på en dörr.Gammal dörr med fin tapet på och sen ha bakom kökssoffan.
  Eller på garderob tex. Jag bor för långt ifrån dig annars hade jag bett dig inreda vår lägenhet. Pga separation har jag blivit tvungen att lämna mitt fina hem.. Jag har ingen lust att inreda och planera... Men jag hoppas det kommer lite inspiration snart.
  Tack för att du svarade och peppar mig att våga tapetsera luckorna!
  Helena i småland.

  SvaraRadera
 12. HELENA: Jag ska snickra ihop ett inlägg bara för dig. :) Det var så länge sen jag gjorde det så jag minns inte om jag hade nåt inlägg om det, men jag tror fler kan tänkas vara intresserade så det blir bra. Håll utkik närmaste dagarna! Hoppas kunna ge dig massor av inspiration så att du får gnistan att inreda precis som du vill ha det!

  SvaraRadera
 13. Jag saknar ord! Det ser jag fram emot!
  Tack ur djupet av min trötta konstnärssjäl!

  SvaraRadera