18 aug. 2013

Hos oss ekar det inte...

Idag har vi storstädat och vad gör jag när det storstädas? Vad gör jag varje gång jag städar, stort eller litet?
Rätt! Möblerar om såklart.
Så också idag.
Det känns som att det var försvarbart länge sen jag spammade er med bilder från ett nymöblerat rum. Jag tror att ni vilat så pass länge att ni klarar en överdos igen utan att få några större skador på ögonen och själen. (Känner ni att ni inte alls är redo, skynda er att springa från datorn då, för nu kommer det en störtflod med bilder!)


 Det här är det nya, (nedan) att jag har min arbetsplats mot en vägg. Sköönt. Och så fick gammelsoffan flytta ut mitt i rummet framför brasan. Perfekt nu när vi börjar elda, då vill man gärna sitta nära brasan.
 Lappväggen är jag fortfarande barnsligt förtjust i. Blir glad varje gång jag ser den.
 Det ser lite crowded ut, jag vet, men det upplevs inte alls lika trångt i verkligheten. Sen lider jag ju av förälskelse till mina saker så att humpa ut något känns så svårt. Jag gillar ju allt! Och så gillar jag att det är lite trångt. Det ska inte eka. Absolut inte eka...
6 kommentarer:

 1. Kul att se så mycket! Gillar dina färgkombinationer! Och är det mosaik framför öppna spisen? Det hade jag gärna velat se mer av!!

  SvaraRadera
 2. Ser så rart og hyggeligt ud- en stue, hvor der er plads til at være sammen, sidde ned og snakke :)

  SvaraRadera
 3. Vad härligt ni har det där hemma! Själv älskar jag att möblera om, men i vårt hus så går det på nåt sätt inte att möblera om särskilt mycket - har så många fönster och dörrar och kaminer, så dom bestämmer var soffan skall stå. När vi bodde i lägenhet möblerade jag om jämt!

  SvaraRadera
 4. Jättemysigt!! Men snälla skriv lite mer om kottarna. Var hittade ni dom? Var bor dom och vad äter dom? Visa gärna en bildbomb på dem...! :) Kram Ella

  SvaraRadera
 5. Borgmästaren: Ja det är mosaik. Får fota lite närmre vid tillfälle. :) MIRI VANDRE: Tack! :) NINETTE: Vårt är svårmöblerat också så det är nog därflr jag gör om för man hittar aldrig den "rätta" möbleringen. Fönster, dörrar och kaminer på alla väggar. Och för långt mellan vägg och teve om man vill ha soffan mot väggen vilket jag tycker är mysigast. ELLA: Har du sett inlägget rakt under? :)

  SvaraRadera
 6. älskar dina härliga rum vännen, blandningarna, färgerna..*** här hos oss har det däremot ekat :) har ju inte hunnit få upp så mycket, men det får ta sin lilla tid. men ja, det känns verkligen finfin! och visst var filmen bra! dotra var med i ca 2 sekunder och man ser bara lite av byxorna och täckjackan (ler) men hon var stolt och underbar såklart. så jo, kanske ni hittar henne om ni pausar! hoppas det går fint med kotten, kottarna. det är ju en hel del att pyssla med ja..puhh..men man kan bara göra sitt bästa och ingen vet ju hur det sedan går. söta som snus är de i allafall allihopa. när kan vi ses. vore jättefint. imorgon och på fredag har jag tid. annars helgen, nästa vecka :))

  kramar Lycke

  SvaraRadera