10 aug. 2013

Bygge pågår.


För något år sen byggde vi ett litet trädäck nära ingången och planen var hela tiden att göra något slags vindskydd eftersom det är blåsigaste platsen på hela tomten. Idag kom vi igång så nästa år kan vi sitta i skydd av någon klätterväxt. Troligen kommer det att bli den mest kavlugna sommar på år och dag...så brukar det ju vara...
I år hade den behövts för denna sommar har varit en enda lång och ihärdig storm känns det som. Utom idag för vi har kalasväder.
Snart kanske det kommer bilder på den mer färdiga konstruktionen av det något subtila uterummet. (Det ska inte vara ett rum utan mer känslan av ett rum.) Allt ska målas falurött och ett armeringsjärn ska tillföras konstruktionen. Det kommer att bli sååå fint!
Den lilla igelkotten är framme hela tiden och bjuds på uppblött hundmat och uppgrävda daggmaskar. Den mumsar för kung och fosterland. Hoppas den inte får ont i magen av hundmaten. Vatten sörplar den också i mängd. Pommac känner sig bortglömd då alla bara sitter på huk vid den söta lille kotten. Han får inte ens närma sig förrän alla ropar "Nej! Gå bort". Till råga på allt får den objudna gästen hans gamla (i hans ögon godare) hundmat medan han själv får den eländiga dietmaten. Livet är verkligen inte alltid rättivst. (Kanske han tänker.)

2 kommentarer:

 1. Fint med vy från ovan!

  SvaraRadera
 2. hej igen!! skrev här nedan också! hundmat går nog jättefint. och daggmaskar. vatten på ett fat. visst är de underbara!!! det vore jättefint att ses tycker jag med. kom jättegärna hit och kika trädgård (har gjort massor nytt fast jag inte skulle..som alltid) och kottar. eller jag dit. allt jättegärna såklart. har ju aldrig hunnit ses någon sommartimma vi :) vi är hemma hela tiden så så snart du har tid. och Lava blir såklart alldeles salig bara vid tanken på Mollykläder..

  många kramar om
  (blev förstås sugen blogga igen när jag skrev om att sluta. det där med att spräcka troll i solen :)

  Lycke

  SvaraRadera