18 okt. 2013

Tre väskor att mota bort höstmörkret med!

Nya färgglada  persiljeväskor finns nu till salu.

Husväskan är SÅLD.


Det kan aldrig bli för mycket blommor. Eller hur?
Mer om väskorna finns HÄR.

5 kommentarer:

 1. ooh hjälp!!! husväskan var ju fantastik!!! hade köpt den på studs om inte såld..alltså :) och jag antar att du inte har tyg att göra en likadan?!?!?!?
  och söta du - passar galant i den där outfiten. har tänkt mycket på dig i dagarna. känt att det vore fint att ses..jättemysigt vore det tycker jag! så har du tid nåt till veckan? jag=barnfri tisdag, ons, tors
  och du behöver inte alls ha fixat klänningen klar :)))

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 2. Jag kan göra en ny ungefär likadan om du vill. :) OCh visst kan vi ses. Någon av dagarna. Vi kan höras närmare. Kram!

  SvaraRadera
 3. OOh jaaa!!! kan du gör det?!? en till mig ungefär likadan..så skulle jag bli tokglad! du vet, jag använder ju bara dina väskor :) . fullt lika djup behöver den kanske inte vara..tänker mig att mina armar är för korta, men lagom djup, som den jag använder mest nu typ..eeh..ja du vet! och vad kul om vi kunde ses! vi höres absolut om det! Här ser man på les miserables och gråter och våndas..

  kramar Lycke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo men jag gör den så fast lite lite kortare. ;)

   Radera
 4. eller den kanske inte var så djup..den är galet fin som den är..äsch gör som det där och hur det passar i mönster och i dig ..du väsk-konstnär ..<3

  SvaraRadera