8 okt. 2013

Änglar, finns de?

Varje gång jag kommit hem idag har jag ryggat lite. Det här bokmärkespyntet är inte jag för fem öre. Eller är det jag utan att jag fattar det?
Njae.
Det skaver.
Det är fel färg.
Fel känsla.
Fel allt.
Irritationen har liksom pyst ur skallen på mig. 

Jag är nog lite crazy!
Fortsättning följer. Var så säker. Med eller utan änglar...!

11 kommentarer:

 1. Kanske denna variant är mer du? ;)
  http://www.familjenbahne.com/?p=6574

  SvaraRadera
 2. Väntar med spänning... :-)

  SvaraRadera
 3. du är rolig du! ska bli spännande att se hur det blir när du är klar! (om du blir det!)

  SvaraRadera
 4. Gud, vad du är rolig!!! Jag skrattar gott och bara älskar din väldigt mänskliga blogg!!! Vad vore bloggosfären utan dig??! Även jag väntar på fortsättning följer! Stor kram!

  SvaraRadera
 5. Engler fins, men syns...???? :)

  Ellen

  SvaraRadera
 6. hihihihhhhii! Du är för underbar vännen, och hur jag alltså känner igen mina tankar och min mani! Just pga denna mani jag blivit så fattig, hrmpff (efter mattinköpen) och tänker jag måste sälja allt annat för att komma i balans igen! och om snäckskalslampan..
  får hoppas att den inte drar iväg..för du hade gärna fått den..och om jag inte var så i behov av de där slantarna så skulle jag ge den till dig direkt kära du! Drar de tillbaka buden av nån anledning så får du den bums!
  och den där förskräckliga boken ja! läser den fortfarande och gör precis som du..läser himla fort stundvis och undrar också hur hans hjärna ser ut, men vill nog inte veta! tänkte att jag nog inte vill lära känna honom..typ! Så många totalt känslokalla människor skildrade. att de ens finns vill jag ju hoppas att inte!!!
  Mattan har kommit!!!!! toksnyggt känner jag! kom gärna förbi om du har tiden. gör inget om klänningen dröjer, den är ju somrig..kan vänta! har du tid idag? eller om jag kommer med Liten?

  kramar Lycke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä idag passar lite sämre. Jag borde också sälja på tradera. Skulle också behöva fylla på pengadepåerna. Men inte ska du GE mig lampan. Jag köper den isåfall om jag nu skulle ha så tur att det dras tillbaka, :) Fast sånt händer väl aldrig. Däremot kan jag ju hämta den personligen om den inte drar iväg i pris och jag kan lägga ett bud. Så för min skull hoppas jag att ingen ser auktionen. För din skull får jag hoppas att den drar iväg...!

   Radera
 7. den kanske inte blir så dyr heller! det är ju mer en sommarlampa tänker jag! och då slipper du ju frakten :) jag skulle kungligen överlämna den, hehe..
  hade du tid att ses?

  kram igen, Lycke

  SvaraRadera