11 okt. 2013

FöräldraVRÅLET!

Jag FÖRSTÅR att ni håller på att dö av nyfikenhet på hur det ser ut i vår hall idag!
Ni vet, vi har hallen som alltid byter skepnad.
Jag kanske kan börja med "Dagens Outfit" för min hall!
Det har nog större betydelse än ni anar, särskilt för er som sitter och fnyser nu och tänker "har hon inget annat bättre för sig". Jag skulle vilja säga att om alla brydde sig lika mycket om sina hallar som jag så skulle världen se annorlunda ut. Inga krig, ingen miljöförstöring, inga rån, inga våldtäkter. Bara en massa hallar som speglar personligheter.
Remejka din hall och skapa fred på jorden!
Fast det är klart...inga bra saker blir ju gjorda heller...tänkte inte på det. Nä, ni kanske inte ska börja som jag. Bäst ni undviker det när jag tänker efter. Det räcker med en som bänglar...
Istället tycker jag att ALLA ska gå med i den här rörelsen. Jag tror på det här!!!
Och man behöver inte vara förälder för att stödja den viktigaste politiska frågan av alla. Syftet är att få samtiliga partier att lyfta klimatfrågorna i valet nästa höst. Inte undvika dem som de annars alltid gör.

6 kommentarer:

 1. Rydd din hall og skap orden på jorden! Burde jeg si til meg selv.

  (Fnis!)

  Bra kampanje.

  I Norge fikk Miljøpartiet inn ett - 1 - mandat på det nye Stortinget i høst. I går sa han i en tv-debatt at regjeringsplattformen til vår nye blå-blå regjering ikke er en regjeringsplattform, men en oljeplattform! :D Og han var den eneste som virkelig snakket innvandreres og flyktningers sak i debatten. Godt at noen mennesker tør snakke så høyt!!!

  Ellen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det enda som är synd med Miljöpartiet är att de måste ha en åsikt i alla frågor. Det förtar liksom arbetet med den viktiga miljön. Tänk istället ett parti som vågade slå i alla bromsar och verkligen vågade ta i miljöfrågan på ett kraftfullt sätt. Men det går inte, för då skulle inte en kotte rösta på dem...eller??? Kanske är det det som behövs. Men så länge ett partii måste ha en plan för varenda liten fråga ja då tappar de fokus. Fast det är ju ändå bättre med ett miljöparti som lägger miljöaspekter i varje beslut. Iallafall hoppas jag att de gör det.

   Radera
  2. Men i Norge gjør de det. De har ikke en ferdig utviklet politikk i alle spørsmål. Men foreløpig er det jo et lite parti som fikk 79 000 stemmer ved valget. Om de vokser, så er faren der for det du skriver. Kanskje uunngåelig???

   Radera
 2. hejaheja, både hallen och vrålet!

  SvaraRadera
 3. Föräldravrålet är bra!!
  Och hallen likaså :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ska vråla högre än någonsin!!!!!

   Radera