6 maj 2013

Skogsrået.

Fotosession med prickig klänning.

Vår slutuppgift som jag måste göra klart nu för att jag är borta veckan innan inlämning är att illustrera ämnet "Svensk musik" med två bilder som  hänger ihop, en så kallad diptyk.
Jag har valt Miss Lis Dancing the Whole Way Home. Molly har fått vara modell och vi tog en MASSA bilder ikväll. Eftersom jag bara ska använda en till projektet visar jag några här nu. Åå vad det är kul att fota såna här lite poetiska bilder!!!

9 kommentarer:

 1. Jättehärliga bilder :)

  Länge sedan jag kommenterade här hos dig, men det var så knöligt på förra bloggen! Kul att du också har flyttat till blogger!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Titas matte6 maj 2013 22:59

  Men WOW vilka bilder och vilken tjej!! Det roliga var att jag tänkte Miss Li så fort jag såg den första bilden:)

  SvaraRadera
 3. Så himla fina bilder och som vanligt jättefin dotter :)/ C

  SvaraRadera
 4. Underbart! Vad är det för fotokurs du går? Ni verkar ha roliga uppgifter.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Det känns som att du fått ny inspiration ... vet inte om det beror på att du flyttat till blogger eller om det är våren som inspirerar, men det har varit extra kul att gå in här nu på sistone.
  Gillade bildserien där du flyttade runt den nya fina tapetrullen ... den var verkligen perfekt överallt! Det KÄNDES att du var lycklig över ditt fynd.
  Jag gillar verkligen dig och din mysiga blogg!
  Kram från Agnes i Kiruna

  SvaraRadera
 6. Jättefina bilder och en toppenfin modell.

  Ulla

  SvaraRadera
 7. Ååh! tycker massor om dessa bilder såklart :) du är jätteduktig. M så fin få fin..
  här är alldeles för mycket: trädgård och renovering. Liten hemma när han ska byta dagis. hoppas vi hinner ses nån dag...***

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 8. Vilken rolig idé! Och väldigt fina bilder. Härligt ljus sådär i kvällningen. Blir lite sugen på att gå en fotokurs jag med när man ser allt kreativt och roligt ni gör!

  SvaraRadera
 9. Så där! Nu har jag hittat din nya blogg och läst runt och tittat och njutit, som vanligt hos dig. Vad fint det blev! Och prickig klänning! Jag blir alldeles glad! Stor kram!

  SvaraRadera