30 maj 2013

Hammocken provar kläder.

Det är så mycket annat nu att hammockpimpningen inte blivit klar. Men snart. Dragningskraften är dock stor och fem av sex familjemedlemmar tävlar om att lägga sig där så fort den är ledig, färdig eller ofärdig spelar ingen roll. Att sy ett nytt tak av vaxduk visade sig krångligare än jag tänkt då jag måste skarva tyget så tillsvidare, eftersom vi har ett vråltorrt väder, (än så länge) har jag bara testat olika klädsel lite löst. Första provningen såg ut så här.

Men det blev lite väl blommigt till och med för mig. Så då försökte jag laga de små hålen på taket med kontaktplast och ja det funkar så länge det inte regnar, men sen måste jag nog sy ett nytt tak, eller köpa...(fast det bär mig emot).
Täcket lade jag bara ovanpå de tråkigare gamla dynorna och det har legat kvar sen dess, så det kanske blir en permanent lösning. Varför krångla till saker? Så varsågod Agnes, några hammockbilder på den halvfärdiga hammocken. Lovar att visa då den är KLAR.

3 kommentarer:

 1. Ser ju riktigt bekvämt ut det där. Förstår att det tar emot lite med att köpa ett nytt tak. Häng kvar när det gäller att sy ett nytt istället!

  SvaraRadera
 2. Klart du ska ha den prickiga. Så mycket Du!!
  Kram från Britten

  SvaraRadera
 3. Ja, varför krångla till det? Det där täcket var ju jättefint ovanpå dynorna. Ser fram emot att se vad som händer med taket, men försök att hinna med att ligga där själv också ibland ... även om den inte är helt färdigpimpad! Tack för de här bilderna så länge!
  Agnes

  SvaraRadera