8 sep. 2013

Om att tapetsera möbler och sånt.

Jag har lovat att göra ett inlägg om att tapetsera skåpluckor och annat men hittade ett som jag skrev för några år sen då jag bloggade i Sköna Hems regi. Jag tycker det beskriver bra hur man gör så läs DÄR. Vill ni fråga något så kommentera i det här inlägget. Inte i det gamla.


3 kommentarer:

 1. Vad du är härlig! Jag länkade till dig idag!
  http://queenofkammebornia.se/2013/september/brakfrukost-i-september.html
  Kram!

  SvaraRadera
 2. hej pumlan *** skrev här nedan också. oj vad tiden rinner nu igen. min pappa på besök och C till Lasarettet fram och tillbaka, tusen miljoner lökar som ska i jorden och måste söka fler jobb innan helgen och och och.., men jag hoppas vi hinner ses snart igen..! kika gärna förbi omd u surrar i stan. vill du förresten ha ett stort gäng nepeta? (perenn som kallas norra sveriges lavendel, doftar jättefint och är en favorit för katter att rulla sig i :)

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 3. ja visst blev det bra :) och sådär lite märkligt som man gillar det, hihi.., men det ska upp fler tavlor där också på andra vägg-sidan. väntar bara på ramarna! och jo det där med längden ligger det nog mycket i. galet otäckt när det händer..tror ju alltid han ska dö..minst! slog i båda knäna mina ordentligt när jag slängde mig ner för att försöka väcka honom.. så skrubbsår och blåmärken på mig med :)
  och den där klänningen är inte bråttom för fem öre :) titta på den nån gång när du får lust och tid, om en vecka, om en månad..spelar ingen roll *
  vad jättekul med tapeterna också!!! klart det skulle till dig, ibland är det ju bara så och då har man inte så mycket att säga till om. hårdbröd är gott :)))

  kramar Lycke

  SvaraRadera