18 sep. 2013

Nu blir det nybäddat varje morgon...tjoho.

Det blev faktiskt klart med rekordfart, överkastet som jag började med igår. I allafall om man jämför med det senaste jag sydde som blev liggande i flera månader. Fast det är klart. Då kom en hel sommar i vägen. Sy lapptäcken är lite mer av en höstsyssla kanske. Täcket är hursomhelst helt klart. Det kostade inte en krona för jag har bara använt tyger jag hade hemma och till baksidan tog jag ett rött underlakan som vi ändå inte använde så ofta. Nu kommer det att användas dagligen. För hur var det nu? "Bädda varje dag." Visst var det så hon sa?
Kuddarna är kanske inte de roligaste men det blev just nu de som redan fanns i sängen.

Dagen till ära kom KP så att hon kunde inviga och ligga och läsa på det nya.

Ehm... att köra mjuka svängar när man quiltar kräver en tunga rätt i mun och en del övning. Jag är glad att det ändå svänger. Hellre än bra som det brukar heta.

Undersidan är ett gammalt underlakan.


8 kommentarer:

 1. Åhh himmel va snyggt det blev! Nu blev jag ju sugen att göra något snarlikt till vår säng.. =)

  Tack för inspirationen! <3

  SvaraRadera
 2. tokfint!! älskar tygkombon.

  SvaraRadera
 3. tokfint!! älskar tygkombon.

  SvaraRadera
 4. tokfint!! älskar tygkombon.

  SvaraRadera
 5. Härliga höstfärger och bra gjort med frihandskviltningen. Ulla

  SvaraRadera
 6. Enkelt och enkelt...för mig ser det ut som om man behöver ha tungan på rätt plats, ehum. ÅH, så FIIINT!!! Jag suktar verkligen efter ett liknande, kanske blir det fler, till salu..?

  SvaraRadera
 7. wow!!!! åh gudars skymning vilket underbart överkast hon fick. helt magiskt i mitt tycke, vad du är duktig och bra med gratis (ler). själv letar jag grejer att sälja på tradera, lite bökigt, men jag har fotat och satt i kartonger till att börja med. skööönt att rensa det som ändå bara blivit liggande (inte allt dock, nix nix..:)
  och förkylningen min var nog värre dagen innan så det var ingen fara, väver ihop dagarna lite ibland i mina inlägg. sammantagen upplevelse :) och du är ju alltid och evigt välkommen. hoppas det går bra med klänningen. ingen fara som sagt om det blir långt ifrån perfekt. nu sätta sista lökarna (försökt hinna det några dagar) och så lite klippa häck. sedan föräldramöte ..

  kramisar i massor. ser fram emot att ses snart igen. kanske jag kan komma? bestäm du när du är klar..

  många kramar Lycke

  SvaraRadera