23 jan. 2014

Kameran ljuger så bra.

Jag gick på fotosafari genom vårt hus för att övertyga mig själv om att det inte var städläge. Jag valde aktivt bort allt som sa sanningen. Ni vet kameran ljuger så himla bra.
Så nu tror till och med jag att det inte alls är stökigt. Fiffigt va!

7 kommentarer:

 1. Jag är också övertygad! Tycker det ser helmysigt ut, som vanligt.
  Ha en trevlig helg! //Agnes i Kiruna

  SvaraRadera
 2. Så fint, så fint!!

  SvaraRadera
 3. Det här var fint att läsa. :) Jag hade just tänkt göra bort min dag med att söndagsstäda, men nu så blundar jag med ena ögat, precis där det är stökigt. Det blir ju bara halvstökigt då. Eller än bättre, halvstädat. Her mig nog ut i ljuset, och "värmen" nu när det faktiskt äntligen är varmare än -30! Det blir nog städväder igen en annan dag.
  Å oj - ni har det så hjärtans fint! Vilka finfina bilder. Det känns så inspirerande att få se alla färger och former. Jag blir så färgglad (glad av färg) och det är en väldigt bra känsla. Det känns nästan som att det är vår..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar ditt uttryck: Jag HER mig ut! :) Bästa uttrycket. Norrbottniskt så inibomben. Eller hur!

   Radera
 4. Är det en liten lackhylla klädd i rosamönstrat papper? Nu vet iaf jag vad jag ska ha för förvaringshylla vid mitt pyssel/datorbord. Kul med inspiration!

  SvaraRadera
 5. Ljuvliga ljuvliga hem. Måste va ett av Sveriges mysigaste hem. Jag blir så lycklig av att "titta in" här. Sen vill jag också tacka för all inspiration. Vi köpte hus för ett år sen... och mitt mål är nu att sättafärgpåtillvaron = skapa trivsamma glada rum genom mer färg i hemmet. Såg på facebookgruppen "Färgglada hem och pyssel" en bild härifrån din blogg, på de ommålade svarvade små hyllorna och insåg att jag ju äger fyra stycken såna som bara ligger å samlar damm. Nu har de fått färg och jag hoppas på att snart få hänga upp dem. Det kommer bli en härlig färgklick. Inspirerad som jag blivit har jag också börjat blogga. Än känns det ju lite tomt... men, det är ju bara för att bloggen är så ny. Välkommen att kika in hos mig om du har tid å lust: http://turkosareland.blogspot.se

  SvaraRadera