8 jan. 2014

Grönt är skönt.

Jag vill att allt ska vara som vanligt och jag provar måla en möbel. Det är ju vanligare än vanligt här hemma. Jo, det känns bra för stunden. Även om jag skiter helt i om skåpen är grön eller röd just nu. Men iallafall.
Den blev fin.
Min mamma skulle ha gillat den. Och skrattat åt att jag gjort om nu igen.


6 kommentarer:

 1. Åh, den blev supersnygg grön! Jag har ett liknande skåp hemma som jag tror vill bli rosa. Mannen vill att jag ska köra saft o ta det vitt, men tror fasiken inte det!

  SvaraRadera
 2. superläcker grön färg! Precis sån grön färg som jag gillar (och ungefär som dom hade på Solsidan på ett skåp). Jag hade nog målat det grönt jag med om jag hade haft det där röda skåpet. Inte för att det är nåt fel på rött eller för att det inte var snyggt eller nåt, känner bara för grönt just nu.

  SvaraRadera
 3. Fin grön färg! Lite pysslande är bra terapi när livet är tungt.

  SvaraRadera
 4. Pyssel är bra terapi för själen. Skåpet kommer bli superfint som allt annat du gör <3

  Styrkekramar i massor <3
  Sanna

  SvaraRadera
 5. Jättefint blev det! och jag tror just på det där att pyssla sig fram. Gjorde ju så efter Vida..och sakta men säkert gick livet på i rätt riktning. många kramar om, Lycke

  SvaraRadera
 6. Ja det är bra att du gör saker som du gillar, det finns egentligen ingen anledning att börja göra något annat, det kommer ändå inte att återställa det du förlorat, tyvärr. Jag förstår att din mamma varit underbar och att hon hade humor, vilken dotter kan bjuda på så otroligt många idéer och underhålla så många troget på bloggen genom åren?! Klart du ska måla om skåp och annat som du brukar, om du orkar, du vet att hon vill att du ska leva och må så gott det går, i allafall med tiden, hur svårt det än är, varje dag, stund för stund. Väldigt stor & varm kram till dig!

  SvaraRadera