30 jan. 2014

Här bor någon som gillar Yohio, William Spetz, djur, böcker, färger, mönster och en hel massa annat.


8 kommentarer:

 1. Jaha, då har vi barn i samma ålder. Och säkert har du en dotter, som jag, för jag tror inte så många killar har posters på Yohio. Men jag kan ha fel. Alltid lika kul att läsa din blogg.

  SvaraRadera
 2. alla era vrår i ert hem ser så mysiga ut!

  SvaraRadera
 3. Va härligt att vara ung och slå sig ner i fåtöljen, sitta och surra med kompisen, spela, läsa å bara vara. Där, i det rummet. Fint tycker jag!

  SvaraRadera
 4. Ett fantastiskt fint rum hon har. Är ff så sjukt avis på hennes underbara (antagligen det finaste i universum) överkast/Täcke!
  KRAM och ha en fortsatt trevlig helg!
  /Jenny

  SvaraRadera
 5. Underbara M: rum!!! Vi gillar också Yohio..massor sedan ikväll särskilt men redan förra året. resten av befolkningen behöver oftast mer tid på sig ; ) men hon där Ellen också..fick tårar i ögonen av dem båda. blödig till tusen..

  lördagskramar Lycke

  SvaraRadera
 6. hej igen! haft en lite grinig o funderig dag. om allt det där man vill bli när man blir stor. tänkte det vore fint det också att tala om. känner jag håller på att dra ut mig själv till en spets..bestämma mig för vad jag vill med mitt liv, och se efter vad som går att faktiskt göra. att sluta vara så rädd för allt..också. oj vad jag hade behövt prata med dig. om allt i hela världen..eller så bara sitta och sitta vid en kopp kaffe (ler)
  vet du något mer om när du har tid. träffas gärna ti, on, eller to när liten hos dagmamman..han är där mellan 10 och 3 dessa dagar..

  många kramar Lycke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ser ut som att det skulle kunna bli torsdag. Men vi får höras via sms. Kram!

   Radera
 7. torsdag låter toppen *+*+***
  hoppas hoppas hoppas det blir..*

  kramar Lycke

  SvaraRadera