6 dec. 2013

Filmtips! På teve. Ikväll.

Ikväll kommer det en bra film efter På Spåret. Ja, det var nåt annat mellan men då hinner man ju ta en kvällspromenad eller ett bad (guuuud om jag bara hade ett badkar är det precis vad jag skulle göra) eller kanske man hinner slumra en stund på soffan så att man orkar se den där filmen som håller på till strax före midnatt. Risken är väl annars att man somnar där i soffvärmen precis när den är som bäst som jag tyvärr ofta gör just på fredagskvällar om jag hamnar framför teven. Ni som har kids som ska i säng hinner dumpa dem där och sen sätter ni er i soffan och njuter. Kanal 1 kl 22. Du kommer att möta en mörk lång främling. Jag gillade den här filmen mycket även om det finns irriterande moment som det nästan alltid finns i Woody Allens filmer. (Fasiken vad hans gubbsjuka lyser igenom ofta-förlåt alla Woodyfans!)

Men det är ett filmtips. På teve. På en kanal (nästan) alla har. På en tid och en dag då de flesta kan stanna uppe och glo på film.
Mor och dotter.
Apropå på Spåret. Deras nya inredning passar väldigt bra in i vårt vardagsrum  just nu. Kollaba!
Medan Skavlan är HELT ute och cyklar. 


1 kommentar:

  1. Filmen har jag inte sett, men efter På Spåret började ju en ny säsong av Tack för musiken där Niklas Strömstedt fick besök av ingen mindre än Björn Skifs. Vi som varken har hund eller badkar kunde passa på att mysa lite där :-)

    SvaraRadera