24 juni 2013

Tretton ljus.


Det är så himla lätt att köpa presenter till en som älskar att läsa. Att stå i bokhandeln och välja böcker är en sann fröjd. Efter att jag också började läsa ungdomsböckerna (som jag tidigare fördomsfullt ratade) är det lättare att välja. Både Molly och jag har en favoritförfattare i den genren. Ann-Helen Leastadius med böckerna om sametjejen som bor i Solna men har släkten i Soppero. Första boken heter Sms från Soppero. Mycket bra böcker och det finns flera fortsättningsböcker och när Molly för en tid sen skulle läsa den sista var hon så vemodig eftersom den lustfyllda läsningen då skulle ta slut. Hon sparade och sparade och läste så lite det gick för att den skulle räcka så länge som möjligt. Men de går ju att läsa om och om och om igen! Igår fick hon den här boken plus fyra till.
De är nog utlästa om en vecka. Hon är ju i värsta bokslukaråldern.

4 kommentarer:

 1. Ser ut som en härlig födelsedag!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Det var ett tag sen jag kommenterade på din blogg. Men jag är inne och läser och Tittar. Vilka fina bilder du har! Jag tycker hela utseendet på bloggen har fått ett lyft. Som du vet har jag alltid inspirerats av dig och med glädje följer jag det du delar med dig av. Det jag ser är att du utvecklat bildskapandet. Fantastiskt! Visst är det kul att upptäcka nytt.
  Kram
  /Britten

  SvaraRadera
 3. Tack söta Britten för responsen! :) Alltid roligt med kommentarer men jag känner nog av din närvaro på nåt märkligt sätt ändå! :) Kul att det märks att bilderna blivit bättre! :)

  SvaraRadera
 4. Härliga kalasbilder, och...det måste vara sååå tacksamt att ha en bokslukare hemma. Särskilt nu när ungdomslitteraturen fullkomligt exploderar med nya böcker och författare.

  SvaraRadera