24 juni 2013

Mitt nya spetsdille!

Tänk idag har jag gjort något som jag tänkt göra hur länge som helst och bara skjutit framåt hela tiden. Fast jag vetat att det skulle bli kanonbra. Ni kommer ihåg bordet jag köpte för några hundringar och målade vitt? Efter bara någon dag hade det en massa ringar efter tekoppar och kaffekoppar och pennstreck och tidningsvärta och curry och tomatfläckar. Det var inte länge det var vitt. Att måla det mönstrat skulle kamouflera alla fläckar tänkte jag. 
Idag gjorde jag det äntligen. Jag tejpade fast ett spetstyg på bordet och så sprejade jag.
 Sen väntade jag några minuter och så tog jag bort tyget, superspänd på hur det skulle se ut. Och det blev tusen gånger bättre än jag hade förväntat mig! Jag skrek rakt ut av hänförelse! Hela grannkvarteret måste ha hört min lycka!
Ååååh vad jag tyckte det blev fint!!!

 Sen kunde jag inte sluta och jag känner att jag är långtifrån klar med detta. Jag ska spreja hela världen med spetsmönster!!!

6 kommentarer:

 1. Åhh så snyggt! Har också tänkt testa detta men har bara inte fått tummen ur..men nu blev jag supersugen igen! =)

  Kram
  Sanna

  SvaraRadera
 2. Det var jättesnyggt!! Nu måste jag börja leta i mina skåp... / EvaW

  SvaraRadera
 3. Gillar! vilket du säkert gissat - har själv spraymålat både hallmöbeln och senast en vaxduk till trädgården. Känns som magi när man lyfter bort spetsen och ser hur det er ut under den! Man får verkligen dille!

  SvaraRadera
 4. WOW!! Det blev supercoolt!!!!

  SvaraRadera
 5. Oioioi! Fantastisk! Det der må jeg prøve en gang. Kanskje på bilen...???

  Ellen

  SvaraRadera