15 juni 2016

Hips vips- ett inlägg!

Jag har sommarlov. Fast jag ska jobba lite också. Men bara då och då.
Än har jag inte funnit lugnet.
Jag är märkligt stressad. Så mycket att göra, så litet tid.
Det där är ju egentligen en korkad tanke! Tiden är ju konstant! Tid har man. Tiden bara är. Sen kan man använda tiden på olika sätt.
Men någonstans har vi människor krånglat till det och börjat dela upp tiden. Vi räknar hur länge vi sover, hur mycket tid vi lägger på mat, på umgänge, på egentid, på barnen, på jobbet på träning och så vidare. Samtidigt är vi bara. I tiden. Hela tiden.
Allt vi gör är ju vi som är i tiden.
Fattar ni min filosofiska insikt?
Eller är jag bara en vissen persilja som inte riktigt har tanken klar...?
Hursomhelst.
Tid har jag.
Den är.
Jag ska sluta tänka på den.
Bara vara.
Bara göra.
Så kommer nog den där fåniga stresskänslan att lämna mig.
Jag får så gulliga kommentarer att ni är glada för mina ynkligt glesa inlägg. Från den dagen jag började blogga, då vintern 2006, kring tio år sen, då skrev jag minst en gång om dagen. Varje dag, år ut och år in. Och så plötsligt tog det slut. Skrivlusten sinade. Jag började tänka på vad alla som läste tyckte och tänkte och då låste det sig.
Jag ska inte lova att jag kommer att börja blogga mer nu, sånt kan man aldrig veta. Men jag har iallafall slängt in ett nytt blogghuvud som en slags symbol för en nystart.
Vem vet. Det kanske funkar. Och har ni sett vilka gigantiska bilder man kan ha nu för tiden. DET gillar jag. Bilder är grejen!
Så om orden tar slut kan jag alltid slänga in bilder.
Hej hopp! Här kom ett inlägg utan större innehåll. Utan mening. Så skönt. Ett totalt prestationsbefriat inlägg. Ajö!
8 kommentarer:

 1. Du har det lika inspirerande och fint fortfarande. Jag följde ditt tips om din instagram men kommer fortfarande bara till en sida där man måste logga in. Ha en skön sommar!

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Jag vet tyvärr inte vad det är för fel. Men du borde komma in om du går "vanliga vägen". Alltså instagram.com och så sök persiljashus

  SvaraRadera
 6. Jag vet tyvärr inte vad det är för fel. Men du borde komma in om du går "vanliga vägen". Alltså instagram.com och så sök persiljashus

  SvaraRadera
 7. Åh ditt fantastiska hem...så välbekant men hela tiden ändå så nytt.
  Här finns vidunderliga svindlande läskiga planer...hur är det att odla lite mer uppåt i landet? ;-)

  SvaraRadera
 8. Morgana: Det går jättebra att odla häruppe. Vi har ju midnattsol som kompenserar vår kortare säsong. Altl startar lite senare och slutar lite tidigare men under växtperioden växer det extremt bra. Allt blir godare också, vetenskapligt bevisat. Våra jordgubbar blir sötare osv. :) Vadårå? Ska ni flytta uppåt?

  SvaraRadera