13 feb. 2014

Friläggning av bilder på schemat.

Det är lite stiltje här på bloggen som ni märker. Livet kommer mellan ibland. Precis som det ska vara.
Jag övar mig i olika photoshopmetoder eftersom jag går en tiopoängskurs i det just nu. Så nu ska ni få ta del av mina bilder som jag med mer eller mindre lyckat resultat knåpat ihop.
Det är så oerhört tidskrävande att varje bild kan  ta ett par timmar att göra. Jag hoppas verkligen att man blir snabbare när man övat ett tag!


 


Det här nedan var mitt första försök och där har jag inte lyckats frilägga tjejerna så bra som ni kanske ser. Men det blev ju ändå en kul bild.
7 kommentarer:

 1. hihi..så kul! Önskar jag kunnat vara med och lära mig jag med, så väldigt tafflig med det tekniska jag :))) Fick ditt sms och här har det sedan varit fullt ös med allt. lite lugnare först idag och jag undrar hur den där tiden är funtad egentligen..den som inte finns?!? Hoppas vi kan ses nästa vecka, för dig skapar jag rum för vännen..***
  Nu ska jag posta och skicka paket..det sista tradera-grejerna på ett tag..fast jag borde sälja mer så mycket som jag köper!
  den där översta bilden blev ju tokbra!
  kramar Lycke

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga roliga bilder! Märks att du har en konstnärlig vision, ser fram emot att se mer av den!

  SvaraRadera
 3. hej igen! snurrade runt på tradera och hittade det här : http://www.tradera.com/item/240304/201128636/yohio-idol-to-the-end-halsband-unikt- tänkte på M :))) om hon fyller år snart eller nåt..

  gonattkram Lycke

  SvaraRadera
 4. Vad duktig du är! Jätterolig bild på Pommac i tvättstället.

  SvaraRadera
 5. Kul! I vems regi är den kursen ?

  SvaraRadera
 6. Fin allahjärtanskväll till dig..***

  kram igen, Lycke

  SvaraRadera
 7. Vilka skojiga bilder du skapat! =)

  Jag har lånat en bild ifrån din blogg till ett utav mina blogginlägg, hoppas det är okej. Har naturligtvis länkat tillbaka till dig. =)

  Kram och fortsatt fin vecka önskar <3
  Sanna

  SvaraRadera